Als alumnes de sisè d’Educació Primària, com cada any, se’ls han administrat les vacunes als centres escolars segons el calendari de vacunacions vigent. Durant les vacunacions han estat acompanyats pel seus mestres habituals, dues infermeres professores del cicle formatiu de Cures Auxiliars d’Infermeria i alumnes del mateix cicle han col·laborat amb les infermeres del Departament de Salut. L’objectiu d’aquestes activitats és, mitjançant la col·laboració entre les escoles del Grup Escolar Roca, aprofitar les vacunacions perquè siguin educatives i promoguin l’educació en hàbits de vida saludable.

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.