2a SESSIÓ DE L’ESCOLA DE PARES 2016-2017 – MÉS ORDRE, MÉS PLANIFICACIÓ, MENYS DISCUSSIONS


El dijous 9 de febrer va tenir lloc la segona sessió de l’Escola de Pares d’aquest curs. Amb la conferència MÉS ORDRE, MÉS PLANIFICACIÓ, MENYS DISCUSSIONS, de la SRA. MARIA BATET, formadora de mestres i emprenedors.

Maria Batet és Diplomada en Magisteri per la Universitat de Barcelona i Màster en Promoció Econòmica i Desenvolupament Econòmic per la Universitat de Barcelona. Ha col·laborat amb ESADE com a tutora de nous projectes empresarials i impartit cursos de formació vinculats a l’emprenedoria a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, a l’IDEC de la Pompeu Fabra, a l’Escola d’Administració Pública del País Basc, a la UOC i a la UIC. També formant mestres de primària i professors de secundària.

En aquesta conferència ens va explicar que un dels motius que més discussions i malestar genera en una família té la causa en la manca d’ordre i de planificació dels nostres fills/es. I ens va ensenyar estratègies que es poden introduir i que permeten, d’una banda, ajudar-los a millorar la seva productivitat i eficàcia i, de l’altra, aconseguir un clima més tranquil en el dia a dia de casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.