Participació a La Marató de TV3 de l’Escola Joan Roca Guipúscoa


La Fundació va organitzar les conferències de la Marató de TV3 a les escoles Joan Roca. Un any més l’Escola Joan Roca Guipúscoa, Joan Roca Meridiana i Centre d’Estudis Roca van col·laborar amb La Marató de TV3 d’enguany, dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques oferint xerrades informatives a les famílies i als alumnes de l’escola. Es van realitzar 31 conferències els dies 12, 13, 14 i 15 de novembre.

A l’escola Joan Roca Guipúscoa hi va participar l’alumnat més gran, de 5è i 6è d’Educació Primària, i també es va fer una xerrada informativa per a les famílies. Les xerrades van tenir una durada d’una hora i van tractar sobre l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Divulgació, sensibilització i entreteniment es combinen en aquesta campanya solidària, per obtenir els fons que permeten sensibilitzar i donar un important impuls econòmic a la recerca en l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques en la 25a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que aquest any va tenir lloc el diumenge 18 de desembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.