Som conscients de que un món on dones i homes puguin tenir i exercir els mateixos drets i deures seria un món molt millor per a tothom. Per això, la Fundació Educare Instruendo ofereix a l’alumnat de Centre d’Estudis Roca una oportunitat per reflexionar i introduir canvis d’actitud sobre aquesta qüestió.

A partir del 8 de març, us convidem a visitar les exposicions i participar en els activitats programades en el marc del Dia Inetrnacional de les Dones. Amb totes les experiències, haurem educat i fet l’esforç per millorar una situació que és injusta i que no pot esperar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.