Aquest curs farem difusió de totes les notícies rellevants sobre les dones, els seus èxits i les necessitats socials que encara no estan resoltes.

Si volem una societat més justa hem d’educar en la justícia.

El projecte que volem impulsar des de la Fundació Educare Instruendo i el Grup Escolar Roca, amb la col·laboració de l’AFA de l’escola Joan Roca Guipúscoa i l’AMPA de Joan Roca Meridiana es diu “Tots els dies haurien de ser el dia de la dona”.

L’Acadèmia Sueca ha fet públic que la poeta i assagista nord-americana Louise Glück ha estat guardonada el premi Nobel de literatura 2020.

 

Nascuda a Nova York el 1943, Glück ha publicat una quinzena de llibres de poemes i reculls d’assajos. El jurat del Nobel valora de l’autora que “amb la seva obra busca la universalitat, i ho fa a través de mites i motius clàssics”, des de Persèfone i Eurídice fins a Dido. “Té una veu poètica inconfusible, que amb una bellesa austera aconsegueix convertir l’existència individual en universal”, ha afegit Mats Malm, secretari permanent de l’Acadèmia, poc després de l’anunci, que un cop més ha aconseguit sorprendre el món de les lletres.

Podeu llegir alguns dels seus poemes aquí.

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.