El concurs de pòsters Sant Jordi ha estat un èxit. El jurat ho ha tingut molt difícil per decidir els guardonats i volem que tots us sentiu guanyadors. Hem fet un megapòster que trobareu a les parets de cada escola quan tornem.

Els guanyadors del concurs de pòsters Sant Jordi 2020 són:

Escola Joan Roca Guipúscoa
Hugo P.
Genís B.

Escola Joan Roca Meridiana
Alejandro L.
Xavier G.

Centre d’Estudis Roca
Marina C.
David B.
Verònica P.

També volem aprofitar per agrair la col·laboració de la direcció de l’escola, equip directiu i molt especialment la implicació de Joan Abelanet, professor d’Educació visual i plàstica, que sempre col·labora i ens ajuda a fer realitat els projectes.

Les paraules que heu escrit als pòsters feien referència a: “tots junts”, “guanyarem”, “tots contra el coranovirus” i la majoria “Feliç Sant Jordi”. Aquesta última és la que desitgem: tornar a la normalitat, a la celebració en companyia dels que més estimem, dels nostres familiars i amics, sense coronavirus, sense pandèmia, sense familiars i amics hospitalitzats, sense confinament.

Tots guanyem quan col·lectivament participem. Moltes gràcies.

Sergi Martínez
Director de la Fundació Educare Instruendo

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.