DESCRIPCIÓ
En aquest concurs de pòsters pretenem aconseguir que els alumnes de les diferents etapes educatives, mitjançant les seves habilitats creatives i informàtiques, puguin crear uns pòsters per a la celebració de la jornada de Sant Jordi. Aquest any Sant Jordi no lluitarà contra el drac, lluitarà contra el COVID-19. Volem que la vostra gran imaginació es posi en funcionament i canvieu una tradició per un altre que volem que desaparegui del tot aquest any 2020.

PARTICIPANTS
Tots els alumnes de totes les etapes educatives de les tres escoles del Grup Escolar Roca, Joan Roca Meridiana, Joan Roca Guipúscoa i Centre d’Estudi Roca.

TEMA
Sant Jordi lluitant contra el COVID-19.

 

REQUISITS DELS PÒSTERS

  1. Únicament es pot presentar un pòster per alumne/a. Els pòsters han de ser originals.
  2. En els pòsters si surten fotografies de persones que es puguin identificar caldrà tenir el seu consentiment per escrit. Els pòsters no poden tenir drets de tercers.
  3. Atesa la situació de confinament i la impossibilitat de presentar els dibuixos en paper proposem que es presentin en format digital, el format de l’arxiu dels pòsters hauria de ser en JPG. (fotografia o escàner o arxiu digital) La mida del pòster no importa, sempre que les imatges tinguin una bona resolució.
  4. No seran acceptades les imatges que puguin induir a comportaments insultants, difamatoris, racistes, violents, xenòfobs, publicitaris o il·legals.
  5. Els pòsters s’hauran d’enviar a l’e-mail: participo@ceroca.cat. Caldrà indicar a l’arxiu el nom de l’alumne/a, curs i escola.

PREMIATS
Hi haurà un pòster premiat per a cada escola. El jurat estarà format per pares, mares, professorat i representants de la Fundació i direcció de les escoles. Es comunicarà als alumnes guanyadors prèviament, per a que puguin assistir a l’exposició i al  posterior lliurament dels premis.

PRESENTACIÓ DELS PÒSTERS
Fins al 30 d’abril

EXPOSICIÓ
Posteriorment es realitzarà una exposició amb tots els pòsters, aquesta exposició es podria veure online.

CONFORMITAT
La participació en aquest concurs és voluntària i implica la plena conformitat i acceptació de les presents bases i les decisions presses per part del jurat per a la resolució d’aquelles situacions o problemes que no s’hagin previst.

⁣⁣⁣⁣

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.