El departament de ciències d’Educació Secundària Obligatòria amb la col·laboració de la Fundació ha organitzat les pràctiques de laboratori que realitzaran els alumnes de 4t, 5è i 6è d’Educació Primària.

Des de la Fundació creiem que s’ha d’estimular en l’alumnat el interès per la ciència, per l’observació, per descobrir. També creiem que és important que s’acostumin a utilitzar diferents materials de laboratori. Durant el mes de desembre faran les pràctiques els alumnes de 4t i 6è, els dies 10, 12 i 17, i durant el mes de gener els alumnes de 4t curs d’Educació Primària de les escoles Joan Roca Guipúscoa i Joan Roca Meridiana. Les pràctiques les realitzaran als laboratoris de Centre d’Estudis Roca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.