Aquest curs la data del PADI per l’alumnat de 4t i 6è d’Educació Primària de l’escola Joan Roca Meridiana serà el proper dilluns 12 de desembre a les instal·lacions de Centre d’Estudis Roca, im per l’alumnat de 4t d’Educació Primària de l’escola Joan Roca Guipúscoa serà el proper dilluns 10 de desembre a les instal·lacions de Centre d’Estudis Roca

El Programa d’Atenció Dental Infantil (PADI), nascut amb l’objectiu d’ajudar i orientar a les famílies en la salut i hàbits bucodentals dels vostres fills des de ben petits, i avalats per un gran equip de professorat professional odontòleg de Centre d’Estudis Roca, té com a deferència obsequiar una revisió anual completa i exclusiva per els nostres alumnes

El PADI l’organitza la Fundació Educare Instruendo amb la col·laboració del responsable de les activitats del Grup Escolar Roca i de l’equip de professors d’Higiene Bucodental de Centre d’Estudis Roca.

Aquest servei per les nostres famílies contempla:

  • Exploració dental i patró eruptiu.
  • Exploració teixits blancs, mucoses, ATM i coll.
  • Valoració de possibles afectacions dentals: càries, abscessos, absències dentals.
  • Valoració del risc cariogènic del nen.
  • Valoració de malposicions dentals, esquelètiques i dento-esquelètiques.
  • Valoració d’hàbits (succió labial, succió digital, deglució atípica,..) i parafuncions (onicofàgia, bruxisme,..)
  • Elaboració d’un taller de promoció de salut bucodental per part dels alumnes del Grau Superior d’Higiene Bucodental.

Per cada exploració s’elabora un informe personalitzat a cada nen i nena on queden recollides les dades obtingudes, així com un dossier per reforçar els coneixements adquirits durant el programa de salut bucodental. El dossier i el informe el lliurarem en una reunió de l’Escola de Mares que es celebrarà durant el mes de gener. Les famílies que no puguin assistir a la reunió podren recollir el informe i el dossier a la Secretaria de l’escola.

PADI

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.