L’equip d’Anima’ls visita Centre d’Estudis Roca


Els alumnes de segon d’Integració Social i d’Educació Infantil varen assistir a un taller d’interacció d’animals realitzats per l’entitat Anima’ls. La gestió, organització i finançament dels tallers han anat a càrrec de la Fundació.

Anima’ls es dedica al benestar i la millora personal a través de les teràpies i activitats assistides amb animals. L’equip d’animals i l’equip humà vetllarà per acompanyar les persones i afavorir la seva evolució personal.

Tal com expliquen a la seva pàgina web i van explicar als alumnes, els animals mostren una actitud afectiva davant les persones sense emetre judicis de valor; el contacte amb ells ens aporta relaxació i benestar. La presencia de gossos i cavalls afavoreixen la motivació, l’atenció i l’estimulació sensorial.

L’equip d’Animals va fer un taller dividit en dues parts: Primer hi hagué una part teòrica, on explicaven els diferents tipus d’animals de companyia i les relacions positives que es podien establir basades en el respecte als animals. També van explicar diferents situacions viscudes i tractades per ells. Les preguntes i l’interès per part de l’alumnat va ser extraordinari. Després la part pràctica va ser molt interessant; el grup d’alumnes va interactuar amb els gossos amb diferents activitats i van experimentar diverses situacions i reaccions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.