L’equip d’Anima’ls visita l’escola el 23 de febrer i 2 el de març


L’equip de l’Associació Anima’ls ha vingut a visitar l’escola per tal de donar a conèixer la seva feina, la seva filosofia i fer un seguit d’activitats amb gossos. Són gossos que es dediquen a fer teràpies assistides. Anima’ls està format per especialistes en teràpies i educació assistida amb animals per tal de poder aportar relaxació, benestar i treballar les emocions amb aquelles persones que ho necessiten. L’activitat l’han realitzat els alumnes de 4t i 5è d’Educació Primària.

En concret, ens han vingut a visitar en Snow i la Sally i hem fet una activitat per millorar el treball en equip. Per grups hem treballat l’escolta activa, l’empatia i ens hem posat d’acord per tal de crear dos circuits que els gossos havien de realitzar sense que nosaltres els parléssim. Al principi ens ha costat organitzar-nos, però tot i amb això hem sabut treballar plegats i ens hem divertit molt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.