Curs de manteniment bàsic de l’automòbil


La Fundació Educare Instruendo amb la col·laboració de Centre d’Estudis Roca ha organitzat un curs d’iniciació al manteniment bàsic de l’automòbil. Coneixeràs millor el funcionament del teu automòbil i aprendràs de forma pràctica a realitzar el seu manteniment bàsic: canvis d’olis, filtres, revisar les pastilles de fre, pneumàtics, comprovacions, etc.

Es tracta d’un curs totalment gratuït, destinat a pares, mares i professors de les escoles Joan Roca i el Centre d’Estudis Roca que es durà a terme el pròxim dissabte 20 de febrer de 9:30h a 13:30h al Centre d’Estudis Roca Automoció (C/Independència, 233).

Si t’interessa saber com fer el manteniment del teu vehicle, com pots millorar la seguretat i el rendiment del teu cotxe i, a més, vols saber com estalviar, apunta’t al curs a la secretaria del teu centre.

Us hi esperem!