La Fundació Educare Instruendo ha col·laborat en el concurs de decoració de moniatos 2018, organitzat pel departament didàctic d’Educació Infantil.

Les propostes creatives amb moniatos les han realitzat els alumnes de primer curs del cicle formatiu de grau superior d’Educació Infantil del Centre d’Estudis Roca. Les propostes s’han exposat al vestíbul del Centre. Aquest any la imaginació ha estat un factor molt important en la realització de les decoracions.

Els alumnes han pogut escollir la proposta que més els ha agradat indicant el seu número de referència al mur del facebook de l’escola

La directora, el cap d’estudis de cicles formatius i el coordinador d’activitats han lliurat el premi al grup d’alumnes guanyador.

image3


Avaluació:

Aquesta activitat ha agradat a l’alumnat. Caldria marcar uns objectius d’originalitat i qualitat final. El concurs de moniatos poden participar en les votacions la resta de l’alumnat de cicles formatius i si no es fa amb uns nivells de qualitat pot deteriorar la imatge del cicle formatiu d’Educació Infantil. Aquesta activitat es realitzarà el curs vinent.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.