Des de la Fundació s’ha organitzat l’activitat “Un petit regal de Nadal per als pares”

Tots els alumnes de 6è curs de les escoles Joan Roca Guipúscoa i Meridiana han participat. L’activitat consistia en que els nens i les nenes de sisè pensessin en missatges positius adreçats als pares, aquests missatges els havien d’escriure en petits papers de diferents colors. Quan tenien tots els missatges els havien d’introduir en un pot petit, fer un llaç i aquest era el petit regal de Nadal. Els alumnes havien d’explicar als pares que aquest pot era el seu regal de Nadal i que el pare o la mare l’havien d’obrir en els moments de cansament, de preocupacions o de tristeses. L’objectiu de l’activitat és traslladar l’esperit del Nadal a altres moments de l’any, valorant tot el que fan els pares i les mares pels seus fills.

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.