El departament de ciències de Batxillerat ha organitzat el “Taller de reciclatge”. En aquest taller un grup d’alumnes dirigits per la seva professora, Yolanda Jover, han organitzat un conjunt d’activitats relacionades amb el reciclatge per a l’alumnat de 1r curs d’Educació Secundària Obligatòria. Han elaborat una presentació del projecte, una enquesta, pòster, fitxes de treball i un material didàctic que facilita l’aprenentatge. La Fundació col·labora amb el finançament.

Volem que els alumnes de 1r de l’ESO, després d’aquest taller de reciclatge, puguin fer un taller de reciclatge per l’alumnat de 4t d’Educació Primària de les escoles Joan Roca Guipúscoa i Joan Roca Meridiana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.