Donació d’ordinadors de l’empresa Altram


L’empresa ALTRAM ha realitzat una donació d’onze ordinadors, pantalles i teclats. Aquestes donacions serveixen per al cicle formatiu de Sistemes Microinformàtics i Xarxes. Aquestes donacions s’han pogut obtenir gràcies a un alumne de Centre d’Estudis Roca que treballa en aquesta empresa.

Agraïm totes les donacions que s’han gestionat mitjançant la intervenció de familiars, alumnes o exalumnes. Les donacions de les empreses on treballen o de la seva propietat sempre han estat relacionades amb productes que tenen utilitat educativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.