CaixaLab Experience – Laboratori d’emprenedoria


La Fundació ha finançat l’activitat organitzada pel Departament d’Administratiu i Comerç, Irene Nicolau, i per la Coordinadora d’Emprenedoria de Cicles Formatius, Iris Garrido. Aquest curs tots els departaments de l’escola estan treballant l’emprenedoria de forma coordinada.

Iris Garrido com a responsable d’emprenedoria està desenvolupant un projecte d’emprenedoria a totes les etapes educatives de secundària: ESO, Batxillerats i Cicles Formatius.

L’activitat ha estat molt interessant. A partir d’un recorregut per un espai multimèdia i amb diferents activitats interactives, aquest taller permet descobrir el procés d’emprenedoria i les característiques i els valors d’una actitud emprenedora. L’alumnat coneixerà l’experiència de persones emprenedores, haurà de proposar solucions innovadores a problemes quotidians que se li plantegin, reflexionarà sobre el valor de productes del nostre dia a dia i aprendrà a utilitzar el model del llenç per dissenyar un negoci.

image6 image7 image8 image9

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.