El 22 de novembre es va presentar la Cantata de Santa Cecília de 2017. Va ser un espectacle de llum i color. Amb el lema “vull ser feliç” tots els nens i nenes van ballar i cantar al ritme de la música, amb decorats inspirats en l’estètica de la música disco.

Ens va tornar a acompanyar la nostra mestra de teatre musical, que va preparar la coreografia amb què ens ha delectat el nostre alumnat, que va brillar amb la seva actuació, i amb les disfresses de purpurina daurada i una posada en escena amb una il·luminació professional per a la ocasió, patrocinada per la Fundació Educare Instruendo, que també, com en cada espectacle, es fa càrrec de la filmació, per tal que les famílies tinguin un record d’aquests dies inoblidables.

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.