TALLER DE MECÀNICA BÀSICA DE L’AUTOMÒBIL


Després de l’èxit del curs passat i de la gran acceptació que va tenir, la Fundació Educare Instruendo amb la col·laboració de Centre d’Estudis Roca ha organitzat el segon curs de Manteniment Bàsic de l’Automòbil. Aquets curs està adreçat a persones que volen conèixer millor el funcionament del seu automòbil i aprendre de forma pràctica a realitzar el seu manteniment bàsic: canvis d’olis, filtres, revisar les pastilles de fre, pneumàtics, comprovacions, etc.

Es tracta d’un curs totalment gratuït, destinat a pares i mares de les escoles Joan Roca i de Centre d’Estudis Roca, que es va dur a terme el 12 de novembre de 9:30h a 13:30h a Centre d’Estudis Roca Automoció (C/Independència, 380, cantonada amb Indústria).

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.