Formació de Centre d’Estudis Roca


La Fundació col·labora en la formació del professorat de Centre d’Estudis Roca. La formació del professorat és una prioritat . Les necessitats formatives de l’alumnat van canviant, requereixen nous aprenentatges i noves metodologies. Els mestres i el professorat necessiten una formació continuada per a poder donar resposta als reptes educatius en tots els àmbits i a totes les etapes educatives, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerats i Cicles Formatius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. aria-required='true'

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.