Elsa Punset visita l’escola Joan Roca Guipúscoa


El passat dijous 15 de gener es va portar a terme la 2a sessió de l’Escola de Pares i vam poder comptar amb la presència de la Sra. Elsa Punset que ens va deleitar amb la conferència: PISTES PER A LA VIDA.

Volem agraïr a totes les famílies de l’escola el ple aforament i poder fer possible una gran conferència activa i participativa.

Elsa Punset és escriptora i divulgadora. La seva destacada presència en mitjans de comunicació, tallers i conferències l’han consolidat com una de les principals referències en l’aplicació de la intel·ligència emocional com a eina per al canvi positiu.

Nascuda a Londres, Elsa és llicenciada en Filosofia i Lletres, Màster en Humanitats per la Universitat d’Oxford i en Periodisme per la Universitat Autònoma de Madrid. També és Màster en Educació Secundària per la Universitat Camilo José Cela de Madrid.

Directora de continguts en el Laboratori d’Aprenentatge Social i Emocional (Lase), ha col·laborat en televisió a el Hormiguero i amb la secció pròpia “la Mirada de Elsa” a Redes. I possiblement coneixereu la seva pàgina web: http://www.elsapunset.com/.